Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης κ.Πατουλίδου.



Στα πλαίσια των συνεχιζόμενων επαφών της ΝΕ.Σ.Π.Α.Α. Κ.Μακεδονίας, με θεσμικά πρόσωπα πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας της, με την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης κ.Βούλα ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ.
Τα μέλη της ΝΕ.Σ.Π.Α.Α., τόνισαν στην κ.Πατουλίδου πως Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα που επηρεάζουν το βιοτικό επίπεδο των υπηρετούντων σε αυτή αλλά και το επίπεδο ασφαλείας που παρέχεται στους πολίτες και ζήτησαν την στήριξη της ίδιας και του Περιφερειάρχη κ. Απόστολου ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ.
Η ΝΕ.Σ.Π.Α.Α. επέδωσε κατά την διάρκεια της συνάντησης , υπόμνημα με σειρά αιτημάτων και από την πλευρά της η κ.Πατουλίδου, εξέφρασε την κατανόηση της στα αιτήματα της ΝΕ.Σ.Π.Α.Α. και μεταξύ άλλων τόνισε πως από πλευράς Περιφέρειας θα δρομολογηθεί το θέμα της προμήθειας οχημάτων μέσω Ε.Σ.Π.Α. (όπως έγινε και με την Πυροσβεστική Υπηρεσία), ενώ έδειξε  ενδιαφέρον και ζήτησε εκτενή ενημέρωση για θέματα όπως η δημιουργία παιδικού σταθμού για τα παιδιά των συναδέλφων και Αστυνομικού φαρμακείου.
Η ΝΕ.Σ.Π.Α.Α. συνεχίζει τον αγώνα της, με θέσεις, προτάσεις και παρεμβάσεις, χωρίς απειλές, χωρίς προσωπικές υποσχέσεις, χωρίς διχαστικές ανακοινώσεις...




                                 ΝΕ.Σ.Π.Α.Α.  Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
                       ΩΡΑ για ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ - ΤΕΛΟΣ στην ΑΔΡΑΝΕΙΑ

                                                                                                          τα ιδρυτικά μέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου