Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ...

Η ΝΕΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ πιστεύει πως πέρα από τα οικονομικά και τα ευρύτερα θεσμικά αιτήματα που πέρα από την δική μας δράση χρειάζεται ευρύτερος συντονισμός για να επιτευχθούν, υπάρχουν περιφερειακά και τοπικά προβλήματα που μπορεί η Ένωση μας να συμβάλλει με τις δυνάμεις της στην επίλυση τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε: 
α) Σύσταση επιτροπής για την δημιουργία παιδικών σταθμών στην ανατολική και δυτική Θεσσαλονίκη. Το ανωτέρω θέμα, είχε ανακινηθεί πριν χρόνια από το τότε Δ.Σ. της Ένωσης μας, αλλά το απερχόμενο Δ.Σ., δεν έκανε τίποτα και για το θέμα αυτό. Πρέπει άμεσα να συσταθεί μια επιτροπή, σε συνεργασία με άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις για την επίλυση του ζητήματος αυτού.  Να εξετασθεί η δυνατότητα δημιουργίας παιδικών σταθμών και στην Περιφέρεια, σε συνεργασία με τις τοπικές Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων.
β)  Δημιουργία Αστυνομικού φαρμακείου, στα πρότυπα του Στρατιωτικού, έτσι ώστε να έχουν την δυνατότητα να προμηθεύονται τα αναγκαία φάρμακα σε χαμηλότερες τιμές οι συνάδελφοι μας.
γ)  Ανάπτυξη του ήδη υπάρχοντος Αστυνομικού Πρατηρίου, με την δημιουργία ενός μεγαλύτερου, ώστε να επιτυγχάνονται καλύτερες τιμές και να εξυπηρετούνται καλύτερα οι Αστυνομικοί και οι οικογένειες τους.
δ)  Να τροποποιηθεί ο νόμος για την διάθεση των κατασχεθέντων οχημάτων από την Αστυνομία, ώστε να μπορούν πιο εύκολα να διατίθενται στις υπηρεσίες που έχουν χειριστεί τις σχετικές υποθέσεις που εμπλέκονται τα οχήματα αυτά.
-     Η ΝΕ.Σ.Π.Α.Α.  υπόσχεται πως θα είναι πάντα στο πλευρό κάθε συναδέλφου.



                                                    ΝΕ.Σ.Π.Α.Α.  Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
                                      ΩΡΑ για ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ - ΤΕΛΟΣ στην ΑΔΡΑΝΕΙΑ


                                                                                                τα ιδρυτικά μέλη

                                                                                             http://nespaa.blogspot.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου