Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Η ΝΕ.Σ.Π.Α.Α. για την 28η Οκτωβρίου και την παρουσία της Αστυνομίας....


"....Έλληνες μες στα σκοτεινά δείχνουν το δρόμο,
 Ελευθερία, για σένα θα δακρύσει από χαρά ο ήλιος!  "

Εβδομήντα πέντε χρόνια συμπληρώνονται από την έναρξη του πολέμου με την Ιταλία, ενός πολέμου που η Πατρίδα μας δεν επιδίωξε, αλλά και δεν λύγισε απέναντι σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο, αλλά υπερασπίστηκε την Ελευθερία και την ανεξαρτησία της.
Το ελάχιστο που έχουμε να κάνουμε σήμερα είναι να τιμήσουμε την μνήμη εκείνων που θυσιάστηκαν σε εκείνον τον Πατριωτικό πόλεμο και να φανούμε αντάξιοι συνεχιστές τους όχι μόνο αν αυτό κάποτε απαιτηθεί αλλά και σε καιρό Ειρήνης, με την αγνή αγάπη προς την Πατρίδα μας.
Θα ήταν παράλειψη να μην πάρουμε θέση σε ένα επίκαιρο θέμα που αφορά την παρουσία της Αστυνομίας στις παρελάσεις. Δηλώνουμε ξεκάθαρα πως είμαστε ενάντια τόσο στην χρησιμοποίηση της Αστυνομίας ως κατασταλτικό μηχανισμό σε λαϊκές κινητοποιήσεις, όσο όμως και στην υπερβολική "προληπτική" παρουσία σε παρελάσεις σε συνδυασμό με την δημιουργία "καγκελόφρακτων"  περιοχών και τίποτα δεν θα μας κάνει να αλλάξουμε αυτή την θέση μας.
Θεωρούμε πως τόσο η πολιτική ηγεσία, όσο και η φυσική ηγεσία της Γ.Α.Δ.Θ. κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση, οι Εθνικοί εορτασμοί δεν είναι μόνο για τους επισήμους, είναι όντως μια γιορτή. Η φυσική ηγεσία της Γ.Α.Δ.Θ έδειξε στην πρόσφατη Δ.Ε.Θ., δείγματα γραφής πως κινείται στην σωστή κατεύθυνση, με τον περιορισμό της ενίσχυσης από άλλες Διευθύνσεις Αστυνομίας, αυτό βλέπουμε και στους φετινούς εορτασμούς της 26ης και 28ης Οκτωβρίου και έτσι πρέπει να συνεχίσει να πορεύεται, χωρίς υπερβολές, χωρίς οικονομικές σπατάλες και με σεβασμό στον κάθε συνάδελφο και στον χρόνο εργασίας του.
Η ΝΕ.Σ.Π.Α.Α.  θα επικροτεί κάθε θετική ενέργεια της ηγεσίας και θα καυτηριάζει τα κακώς κείμενα...
Ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους συναδέλφους μας και σε όλους τους Έλληνες !

                                                  
                                          ΝΕ.Σ.Π.Α.Α.  ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου