Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΝΕΣΠΑΑ σε Αστυνομικές υπηρεσίες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Αντιπροσωπεία μελών της ΝΕΣΠΑΑ επισκέφθηκε την Τρίτη 11-9-2018, το Α.Τ. και το Τ.Α. Λευκού Πύργου, καθώς και τα Τμήματα Αλλοδαπών Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης και συνομίλησε με συναδέλφους, ώστε να γίνει κοινωνός των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων.
Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως οι Διοικητές και όλο το προσωπικό του Α.Τ. και του Τ.Α. Λευκού Πύργου, καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που προέκυψαν από την αναδιάρθρωση και συνεχίζουν να προσπαθούν -παρά τα όποια προβλήματα- για την ορθή λειτουργία τους. Πιστεύουμε πως χρειάζονται άμεση πλήρης στελέχωση των υπηρεσιών αυτών και παράλληλα ενέργειες για την μετεγκατάσταση των υπηρεσιών αυτών, σε λειτουργικά οικήματα, τόσο για καλύτερες εργασιακές συνθήκες στους συναδέλφους μας, όσο και για την βέλτιστη αντιμετώπιση των υπηρεσιακών προβλημάτων.
Θεωρούμε άκρως απαραίτητο να μην διατίθενται σε υπηρεσία αστυνομικών μέτρων, οι Διοικητές και Υποδιοικητές των μεγάλων τμημάτων που προέκυψαν από την αναδιάρθρωση και αυτό πρέπει άμεσα να κατοχυρωθεί και νομικά.ΝΕΣΠΑΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου