Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΝΕΣΠΑΑ στην ΥΤΕΒΕ



Συνδικαλιστές της Πρωτοβουλίας μας επισκέφθηκε την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος (ΥΤΕΒΕ) και συνομίλησαν με τους συναδέλφους για την λειτουργία και τα προβλήματα της Υπηρεσίας.
Η σπουδαιότητα αυτής της Υποδιεύθυνσης είναι εξαιρετική, καθώς από την ορθή λειτουργία της εξαρτάται και η αντίστοιχη όλων των υπηρεσιών της Β.Ελλάδας, αλλά και η ποιότητα των υπηρεσιών που αυτές προσφέρουν στην χώρα και τους πολίτες.
Η έλλειψη προσωπικού είναι ένα  πρόβλημα που δημιουργεί υπηρεσιακές δυσλειτουργίες, ιδιαίτερα σε ορισμένα τμήματα της ΥΤΕΒΕ που θα πρέπει άμεσα να επανδρωθούν, ενώ επισημάνθηκε και η δυνατότητα μετεκπαιδεύσεων του υπάρχοντος προσωπικού.
Επιπλέον για μια ακόμη φορά διαπιστώθηκε η ανάγκη μείωσης των γραφειοκρατικών διαδικασιών που έχουν να κάνουν κυρίως με την έγκαιρη έγκριση των αιτημάτων δαπανών που δυσκολεύει πολύ την συντήρηση των οχημάτων και άλλων τεχνικών μέσων.
Τονίζουμε για μια ακόμη φορά την σπουδαιότητα της ΥΤΕΒΕ και επισημαίνουμε την προτεραιότητα που θα πρέπει να δοθεί στην επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με αυτήν.


ΝΕΣΠΑΑ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου