Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

ΝΕΣΠΑΑ- όχι στον διχασμό!

Η ΝΕΣΠΑΑ από την από την ημέρα που προκηρύχθηκαν οι συνδικαλιστικές εκλογές στην ΕΑΚΜ, θέλοντας να κρατήσει το επίπεδο που αξίζει στα μέλη μας και επιδεικνύοντας σεβασμό στην εκλογική  διαδικασία, απέφυγε να ασχοληθεί με την έτερη  παράταξη, παρά μόνο προσπάθησε να αναδείξει τα προβλήματα και προτείνει λύσεις σε αυτά. Δυστυχώς για πρώτη και ελπίζουμε τελευταία φορά αναγκαζόμαστε να απαντήσουμε σε μια ανακοίνωση της ΕΣΚΑ η οποία διαστρεβλώνει την αλήθεια για ακόμη μία φορά και παρουσιάζει πως εμείς ζητήσαμε ενότητα με όρους.
Επειδή τα ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ: " Με την πεποίθηση πως είναι απαίτηση της πλειοψηφίας των συναδέλφων μας, προτείναμε με προτάσεις - ανακοινώσεις (15.4.18 και 23.4.2018) συγκρότηση ενιαίου ψηφοδελτίου, χωρίς να θέτουμε όρους και προυποθέσεις, όμως δεν λάβαμε καμία σχετική απάντηση " 
(Ανακ. ΝΕΣΠΑΑ 9.9.2018 ) 
Με τις παραπάνω ανακοινώσεις μας συνταχθήκαμε άλλωστε πλήρως με την πρόταση του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Κατσιαμάκα στην χοροεσπερίδα - ΓΣ που πραγματοποιήθηκε .  
Όσον αφορά τα πρακτικά του ΔΣ της Ομοσπονδίας καθώς και τις ηχογραφήσεις - βιντεοσκοπήσεις κλπ μελών μας, ομοίως στο ΔΣ της ΠΟΑΞΙΑ που θέτουν όρους για ενιαίο ψηφοδέλτιο, σας διαψεύδουμε πλήρως κύριοι και παρακαλούμε για την δημοσιοποίηση τους ώστε να δούμε πλήρως και δημόσια το υλικό, γιατί γνωρίζουμε απόλυτα πως ποτέ δεν τέθηκαν όροι από εμας για τις επερχόμενες εκλογές. Ομοίως παρακαλούμε να πάρουν θέση όλα τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας πρωτοστατούντος του Προέδρου της Ομοσπονδίας και της παράταξης σας,  εάν έγιναν τα γεγονότα όπως τα περιγράφετε .
Ομοίως παρακαλούμε - προτείνουμε να δημοσιεύσετε τα πρακτικά των συνεδριάσεων του ΔΣ της Ένωσης μας που να αποδεικνύουν τα λεγόμενα σας.
Η ΝΕΣΠΑΑ προχώρησε ήδη στην ΕΝΟΤΗΤΑ στην ΠΡΑΞΗ με ΠΡΑΞΕΙΣ, συγκροτώντας ένα ανανεωμένο ψηφοδέλτιο με την υποψηφιότητα και του γραμματέα της Ένωσης με το συνδυασμό μας. Παρακαλούμε θερμά, τους διαχειριστές της ιστοσελίδας της ΕΑΚΜ να δημοσιεύουν άμεσα τις ανακοινώσεις μας γιατί η Ένωση ανήκει σε όλα τα μέλη της. 
Ας μπεί επιτέλους ένα τέρμα στην εσωστρέφεια της Ένωσης και ας ασχοληθούμε με τα πραγματικά προβλήματα.

ΝΕΣΠΑΑ
ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου