Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΕ.Σ.Π.Α.Α.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Η ΝΕΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ και ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ
( ΝΕ.Σ.Π.Α.Α. ) δημιουργήθηκε από Αξιωματικούς και Ανθυπαστυνόμους που υπηρετούν στην Κεντρική Μακεδονία, με σκοπό όχι μόνο να συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και να παραμείνει - ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα - χώρος συσπείρωσης και ενωτικής δράσης όσων θέλουν τον συνδικαλισμό στην Αστυνομία μαχόμενο, διεκδικητικό, ακηδεμόνευτο και ασυμβίβαστο.
Η πρωτοβουλία μας ξεκαθαρίζει απόλυτα πως δεν διαχωρίζει τους συναδέλφους ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω, αλλά κινείται ανεξάρτητα και πάνω από κόμματα, με μόνο γνώμονα το συμφέρον του κάθε συναδέλφου.
Πριν την συγκρότηση της πρωτοβουλίας μας, εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο για την συγκρότηση ΕΝΙΑΙΟΥ αντιπροσωπευτικού ψηφοδελτίου αλλά δυστυχώς, αυτό δεν κατέστη δυνατόν καθώς συνάντησε την κάθετη άρνηση του νυν Προεδρείου της Ένωσης μας.
Θεωρούμε υποκριτικό και προσβλητικό για την νοημοσύνη των συναδέλφων μας να καυτηριάζουμε την δημιουργία παρατάξεων και να διακινούμε σε αυτούς, δίκην "πελατολογίου" τα γνωστά "χαρτάκια" με τα ονόματα των υποψηφίων της κάθε παρέας που στην πραγματικότητα αποτελεί παράταξη.
Ευχόμαστε ο κάθε νέος υποψήφιος, η κάθε παράταξη, να προβάλλει νέες ιδέες που θα ενισχύσουν το συνδικαλιστικό κίνημα και όχι να αναλωθεί σε στείρες αντιπαραθέσεις που θα οδηγήσουν σε περαιτέρω αποστασιοποίηση των συναδέλφων από αυτό, καθώς ο μη υγιής συνδικαλισμός με τις πράξεις και τις παραλείψεις του εκεί τον έχει οδηγήσει.
Το συνδικαλιστικό μας κίνημα πρέπει να συνεχίσει τον αγώνα, για την κατάργηση των δυσμενών οικονομικών και θεσμικών μέτρων που μας επιβλήθηκαν, για την τήρηση του νομοθετικού πλαισίου για τον χρόνο εργασίας Αστυνομικού προσωπικού, που μονίμως καταστρατηγείται με ευθύνη των ίδιων των Αξιωματικών, για την εξασφάλιση αντικειμενικότητας και διαφάνειας στις προαγωγές και τις μεταθέσεις των Αξιωματικών.
Τέλος θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους τους υποψηφίους, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον αγώνα τους.

                                                                        ΝΕ.Σ.Π.Α.Α.
                                    ΩΡΑ για ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ - ΤΕΛΟΣ στην ΑΔΡΑΝΕΙΑ


                                                                                               τα ιδρυτικά μέλη

                                                                                             http://nespaa.blogspot.gr/

                                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου