Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Εκλογές Π.Ο.ΑΞΙ.Α. μια νέα δυναμική για την ΝΕ.Σ.Π.Α.Α.


Στις πρόσφατες εκλογές της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. δύο μέλη της ΝΕ.Σ.Π.Α.Α., ο Α/Α΄ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ Ιωάννης και Α/Υ΄ ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος κατέλαβαν θέσεις στο Προεδρείο της.

Πλέον η ΝΕ.Σ.Π.Α.Α. είναι η μοναδική παράταξη της Κεντρικής Μακεδονίας με δύο μέλη της  σε θέσεις στο Προεδρείο της ΠΟΑΞΙΑ,  αποκτώντας έτσι  πανελλήνια αναγνωρισιμότητα των πεποιθήσεών της για την  πορεία που θα πρέπει να ακολουθήσει το συνδικαλιστικό κίνημα.

Η ανωτέρω επιτυχία μας δίνει την δυνατότητα να προωθήσουμε τις καινοτόμες προτάσεις μας για την στήριξη των μελών της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΑΚΜ) και την βελτίωση των δύσκολων συνθηκών εργασίας. Καινοτόμες προτάσεις, που αγνοήθηκαν από το μέχρι σήμερα προεδρείο της ΕΑΚΜ το οποίο είχε καταληφθεί από τα μέλη της ΕΣΚΑ, περιορίζοντας τις δράσεις της  σε εφήμερες παροχές «ξενοδοχειακού» τύπου, δαπανώντας δυσανάλογα ποσά, προς την λάθος κατεύθυνση. 

Ένα προεδρείο της ΕΑΚΜ το οποίο δεν εμφανίστηκε καν στο συνέδριο για να επικοινωνήσει τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, λες και όλα έχουν λυθεί.

Ως ΝΕ.Σ.Π.Α.Α. προτεραιότητά μας είναι οι συνάδελφοι, στις εκλογές τις 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου, διεκδικούμε με την ψήφο σας ένα καλύτερο μέλλον για όλους.   














  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου