Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Η ΝΕΣΠΑΑ στον ΛΑΓΚΑΔΑ



Αντιπροσωπεία μελών της Πρωτοβουλίας μας, στα πλαίσια επισκέψεων σε υπηρεσίες αλλά και σε  θεσμικούς φορείς  επισκέφτηκαν πρόσφατα το Αστυνομικό Τμήμα και το  Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά, καθώς και το Δημαρχείο της όμορφης κωμόπολης.
Στις αστυνομικές υπηρεσίες, τα  μέλη της πρωτοβουλίας μας  αντάλλαξαν απόψεις με τις διοικήσεις και το προσωπικό  που υπηρετούν σε αυτά τα Τμήματα και όπως διαπιστώθηκε από πλευράς συναδέλφων εξακολουθεί να υπάρχει ανησυχία τόσο για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους, όσο και για τα γενικότερα προβλήματα που υπάρχουν σε σχέση με την μισθολογική και βαθμολογική τους εξέλιξη. Έγινε ιδιαίτερη μνεία τόσο στα γενικότερα προβλήματα που παρουσιάζονται στους χώρους που διαμένουν πρόσφυγες, στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά, όσο και στον τρόπο διάθεσης Αξιωματικών για υπηρεσία στους χώρους αυτούς.
Όπως πάντως διαπιστώθηκε και σε αντίστοιχες επισκέψεις μας σε άλλες υπηρεσίες, το σύνολο των συναδέλφων μας, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, να λειτουργούν αυτές ικανοποιητικά, με πρώτιστο σκοπό την εξυπηρέτηση των πολιτών της περιοχής που αστυνομεύουν.
Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία μας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Καραγιάννη, με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αστυνόμευση των περιοχών που ανήκουν στον Δήμο του, που αξίζει να σημειωθεί πως είναι ο δέκατος μεγαλύτερος σε έκταση δήμος της Ελλάδας, με 1.223 τ.χ. και περίπου 50 οικισμούς.
Στην συνάντηση στον Δήμο Λαγκαδά, μετείχε και ο κ. Αντωνιάδης, Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου και της επιχείρησης ιαματικών Λουτρών του Δήμου, με τον οποίον συζητήθηκε η δυνατότητα παροχής προσφοράς για υδροθεραπεία στις εγκαταστάσεις των Λουτρών Λαγκαδά στους αστυνομικούς που υπηρετούν στην Κεντρική Μακεδονία.
Της προαναφερόμενης συζήτησης, ακολούθησε η αποστολή προσφοράς εκ μέρους της Δημοτικής επιχείρησης Λουτρών Λαγκαδά, με την οποία παρέχεται για το χρονικό διάστημα 01/07/2018 έως 30/09/2018, έκπτωση 50% επί των αρχικών τιμών στο σύνολο σχεδόν των προσφερόμενων παροχών στα λουτρά, για όλους τους συναδέλφους μας.
Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να κάνουν χρήση των ιαματικών λουτρών, μπορούν να δουν την προσφορά στο  Blog της Πρωτοβουλίας μας.
Η Πρωτοβουλία μας ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Λαγκαδά κ.Καραγιάννη και τον κ.Αντωνιάδη, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, του ιδίου Δήμου, για την ευρύτερη στήριξη που παρέχουν στους συναδέλφους μας.


ΝΕΣΠΑΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου