Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Η Ένωση ανήκει σε όλα τα μέλη της



Η Πρωτοβουλία μας, με πρόσφατη (15.4.2018) ανακοίνωση της έθεσε την αναγκαιότητα της συγκρότησης ενιαίου ψηφοδελτίου στις επερχόμενες εκλογές της Ένωσης Αξιωματικών Κ. Μακεδονίας (ΕΑΚΜ) .
Δυστυχώς η πλειοψηφία του Προεδρείου, στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΑΚΜ, όχι μόνο δεν έθεσε την πρόταση μας, προς συζήτηση, αλλά πρότεινε αιφνιδιαστικά την διεξαγωγή αρχαιρεσιών την 3-6-2018, αν και στο τελευταίο συνέδριο της ΠΟΑΞΙΑ είχε λεχθεί ως προτιμότερο, όλες οι Ενώσεις να πραγματοποιήσουν τις αρχαιρεσίες τους το ερχόμενο Φθινόπωρο.
Η παραπάνω πρόταση της πλειοψηφίας του Προεδρείου τέθηκε σε ψηφοφορία και απορρίφθηκε με ψήφους 5-4 από τα μέλη του Δ.Σ.
Από την πλευρά μας, προτάθηκε η σύγκληση έκτακτης Γενικής συνέλευσης, λόγω της πλημμελούς διεξαγωγής της "Ετήσιας συνέλευσης - χοροεσπερίδας" την προηγούμενη Παρασκευή, καθώς δεν έγινε ο προβλεπόμενος διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και δεν δόθηκε δυνατότητα στα μέλη να εκφράσουν τις απόψεις τους και να λάβουν αποφάσεις για θέματα, όπως η πρόσφατη πρόταση μας για ενιαίο ψηφοδέλτιο. Η παρουσία συζύγων, παιδιών των μελών μας και προσώπων που δεν είχαν καμία σχέση με την αστυνομία, φρονούμε πως καθιστούσε περιττή κάθε σχετική συζήτηση εκείνη την ημέρα.
Από πλευράς του Προεδρείου αντιπροτάθηκε και έγινε αποδεκτό η σύγκληση διευρυμένου Διοικητικού Συμβουλίου, την ερχόμενη εβδομάδα στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Η Πρωτοβουλία μας θα συνεχίσει την προσπάθεια για έναν ενωτικό συνδικαλισμό, αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.




ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!


ΝΕΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ 
και ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου