Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016

Η ΝΕΣΠΑΑ για τις επιθέσεις αγροτών ενάντια σε Αστυνομικούς.Η  ΝΕΣΠΑΑ  από το ξεκίνημα των πρόσφατων αγροτικών κινητοποιήσεων εξέφρασε την συμπαράσταση της στον αγώνα των Ελλήνων αγροτών ενάντια στα μνημονιακά μέτρα όσο και στην κάθετη αντίθεση στην χρησιμοποίηση της Αστυνομίας απέναντι σε άλλες κοινωνικές ομάδες.
Ανάλογες κινήσεις συμπαράστασης είδαμε από το σύνολο σχεδόν των Αστυνομικών Συνδικαλιστικών οργανώσεων, όμως με λύπη μας είδαμε χθες στην Αθήνα, ομάδες αγροτών να επιτίθενται απρόκλητα και με δολοφονική μανία σε συνάδελφους μας.
Οι συνάδελφοι μας δεν είναι "σάκος του μποξ" προσφερόμενος για εκτόνωση και ειδικά οι συνάδελφοι της Υ.Α.Τ. από τον σχεδιασμό των μέτρων δεν θα πρέπει να έχουν ρόλο "διαπραγματευτή", αλλά θα έπρεπε να παραμένουν αθέατοι έως την στιγμή της χρησιμοποιήσης τους, όταν διαταράσσεται η δημόσια τάξη και ασφάλεια. 
Καλούμε τους συνδικαλιστικούς φορείς των Αγροτών  να καταδικάσουν τα επεισόδια αυτά και να απομονώσουν τα ακραία στοιχεία που με την συμπεριφορά τους εκθέτουν το αγροτικό κίνημα που παλεύει ειρηνικά για την ικανοποίηση των αιτημάτων του.
Ανεξάρτητα από τα δυσάρεστα αυτά γεγονότα, παραμένουμε σταθερά ενάντια στην χρησιμοποίηση της Αστυνομίας ως κατασταλτικό μηχανισμό σε λαϊκές κινητοποιήσεις και τίποτα δεν θα μας κάνει να αλλάξουμε αυτή την θέση μας.


                            ΝΕΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΞ/ΚΩΝ και ΑΝΘ/ΜΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου