Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Η ΝΕ.Σ.Π.Α.Α. για τις εκλογές της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας, ενόψει των επερχόμενων εκλογών στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α.
Ο επικεφαλής της ΝΕ.Σ.Π.Α.Α. ,  ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ Ιωάννης, πρότεινε εκ μέρους της Πρωτοβουλίας μας, την Ενωτική κάθοδο όλων των υποψηφίων της Κεντρικής Μακεδονίας, δυστυχώς όμως η πρόταση μας, απορρίφθηκε από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., τα οποία επικαλέστηκαν τον "παραταξιακό χαρακτήρα" των πρόσφατων εκλογών. Κατανοούμε ότι μπορεί να μπήκαμε εμπόδιο στα μεγαλεπήβολα σχέδια της ευκαιριακής παράταξης τους.
Οι εκλογές αποτελούν παρελθόν, η ΝΕ.Σ.Π.Α.Α., χάρις στην ισχυρή στήριξη των συναδέλφων απέκτησε την δύναμη να υπερασπίζεται, να διεκδικεί, να κοιτάει το μέλλον...
Πιστοί στις ιδρυτικές μας αρχές μας θα παραμείνουμε χώρος συσπείρωσης και ενωτικής δράσης όσων θέλουν τον συνδικαλισμό στην Αστυνομία μαχόμενο, διεκδικητικό, ακηδεμόνευτο και ασυμβίβαστο.
Η ΝΕ.Σ.Π.Α.Α., στην προσπάθεια αυτή για μια σύγχρονη και δημοκρατική Αστυνομία, δεν αποκλείει κανέναν, κανείς δεν περισσεύει ...
Ήρθε η ώρα για ρήξη με το κατεστημένο, μέσα και έξω από το συνδικαλιστικό μας κίνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου